Porn berair melayu muda dating in the dark australia online

pagi tu, aku masuk kerja macam biasa,memang hari tu ramai budak2 ofis perempuan gemar pakai baju kurung,kebaya.

asyik2 dok tenung screen computer,kak suri pun lalu, aku toleh, benda pertama aku lihat ialah seluar hitam ketat panjang stretchable (macam dekat seluar ketat yang selalu mamat le tour de langkawi pakai tu) membalut bontot besar yang sedikit out of shape, kemudian kebaya nyonya hitam ketat.

tak pulak jarang atau nipas tapi kombinasi pakaian kak suri tu nampak fuckable, dengan high heels tingginya dan juga rambut yang berhighlight. aku snap curi2 gambar and berdebar2 coz meja kak suri depan aku je.

Semua kakitangan diplomat termasuk orang kenamaan dijemput hadir.

Disini aku ingin menceritakan pengalamanku bersama seorang kakak berumur di ofisku.

aku pun makin stim ler,coz kawasan tu tak ada org sangat and rumput pun panjang, kalau nasib baik aku plan rogol je kakak ni..hahar. Kain ketat hitam dan jenis licin seluarnya perfect membalut pahanya yang berisi, perasaannya macam tengok kulit epal,licin, gemuk, dan sedap.

Kebaya nyonya ketatnya menampakkan buah dada seorang isteri yang dah beranak tiga,besar dan sedikit lembik, paling asyik bagi aku perutnya yang sedikit boroi, kurang sikit jer nak sama tinggi dengan payu daranya. “argh tipu la budak muda macam kau ramai gadis kat ofis tu nak” “heh, aper la akak ni,tapi kan kak,kalau boleh I nak yang macam kakak, berisi” “ye ke,kalau kau nak kau kawin la dgn akak kalau laki akak mampus hahah” aku terkejut dengan keceluparan kak suri, patut pun ramai budak perempuan tak suka.

“tak sempat kita ke perumahan terbengkalai tu, kau ni tak solat jumaat ke? “tak apa la kak,dekat je, memang dah lambat pun masjid jauh”. Area tu dalam 5 minit drive dari jalan utama, kawasan macam gurun, panas and hanya rumah mamat indon setinggan je nampak.

Masuk lagi ke dalam nampak la perumahan tu, aku pun drive keliling.”memang habis kiter kalau pembeli komplen kat tv3” kata kak suri sambil tersenyum.

kisah ni bukanlah fantasi tetapi kisah yang memang benar terjadi padaku.

Terpulang pada korang nak percaya atau tidak nak kata cerita aku bohong, tapi aku hargai pada yang percaya. credit sikit ler coz kak suri ni gemar bersolek, kadang2 dengan lipstick berkilat dan touch up nampak ler sikit kesedapan kakak suri ni.

nafsu ku membuak2butang kebaya nya, nampak baju dalam putih nya, aku dapat idea.

Tags: , ,